Zásady měření TK

Tlakoměry OMRON

Tlakoměry CA-MI

Tlakoměry TENSOVAL

Tlakoměry KAWE

Pažní tlakoměry

Zápěstní tlakoměry



Hlavní partner projektu

Když děti stonají aneb Vítané zdravotní pomůcky

10.11.2016

Každý, kdo se kdy staral o nemocné děti, ví, že léčba malého pacienta vyžaduje velkou dávku trpělivosti a vynalézavosti. Naštěstí již není dnes problém pořídit si domů řadu užitečných pomocníků, které při nemoci uvítají i dospělí členové rodiny.
Když děti stonají aneb Vítané zdravotní pomůcky

Změřit teplotu raz dva

 

Měření teploty je jedno z trápení, kterého se lze velmi rychle zbavit. Profesionální teploměry jsou určeny pro lékařská pracoviště i domácí použití. Jejich výhodou je rychlý a spolehlivý výsledek. První skupinou jsou ušní teploměry, kdy nejlepší z nich měří s úžasnou přesností 0,1 stupně. Výsledek se dozvíme do 2 vteřin.

 

Další variantou jsou bezkontaktní teploměry, které nám dají obrázek o aktuální teplotě nejpozději do 3 vteřin. Jsou velmi praktické, což ocení zejména maminky s nejmenšími dětmi. Lze je totiž využít i pro měření pokojové teploty, teploty mléka v kojenecké lahvi či vody ve vaničce.

 

Rýma je trápení

 

Rýma dokáže často nepříjemně potrápit dospělé, natož malé děti. Báječnou pomoc nabízí elektrická odsávačka rýmy a hlenů. Profesionální odsávačky jsou vybaveny mj. pojistným ventilem na sací lahvi,  stopventilem na sací špičce a mikrobiologickým filtrem. Použití je proto velmi jednoduché a bezpečné.

 

 

Když se špatně dýchá

 

Další úlevu v domácí péči přinášejí dětské inhalátory, které splňují nejnáročnější bezpečnostní normy. Inhalace je často nejúčinnějším prostředkem v boji proti astmatu, laryngitidě a dalším dýchacím potížím.

 

Nebulizátory pro děti vypadají jako dárek z hračkářství, mohou mít například tvar želvičky či jiného zvířátka. Děti je snáze přijmou a samotná léčba je spíše zábavou.

Přejeme vám pevné zdraví a pohodový den!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. opravuje a kalibruje lékařské přístroje, mezi které patří tlakoměry a lékařské teploměry. Do nemocnic, ordinací a sociálních ústavů dodáváme zdravotnický materiál již od roku 1998.


© 1998 - 2024 KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.