Zásady měření TK

Tlakoměry OMRON

Tlakoměry CA-MI

Tlakoměry TENSOVAL

Tlakoměry KAWE

Pažní tlakoměry

Zápěstní tlakoměry



Hlavní partner projektu

Při prodeji tlakoměrů a teploměrů garantujeme dodržování práv spotřebitelů

08.12.2015

Získali jsme certifikát GARANCE OCHRANY SPOTŘEBITELE od nestátní neziskové organizace Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s.
Při prodeji tlakoměrů a teploměrů garantujeme dodržování práv spotřebitelů

GARANCE OCHRANY SPOTŘEBITELE (GOS)

Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. (SOS – Asociace) je nestátní nezisková organizace založená za účelem pomáhat spotřebitelům a prosazovat jejich práva. Od roku 2003 bezplatně pomáhá spotřebitelům z celé České republiky. Dne 1.12.2015 získala naše společnost Krásný - zdravotnická technika s.r.o. od SOS Asociace certifikát Garance ochrany spotřebitele.

Jsme držitelem certifikátu GOS

Program GOS je vytvořen SOS – Asociací za účelem ochrany spotřebitelů a poctivých podnikatelů. Při nákupu tlakoměrůbezkontaktních teploměrů nebo dotykových lékařských teploměrů v našem eshopu SZO.cz si můžete být jisti, že obchodní podmínky, kterými se kupní smlouva řídí, jsou v souladu se zákonem a že nepoškozujeme práva spotřebitele.

 

Jako držitelé značky GOS jsme se zavázali dodržovat nejen práva spotřebitelů garantovaná zákonem, ale také poskytujeme spotřebitelům nadstandardní ochranu tím, že dodržujeme Kodex garance ochrany spotřebitele (Kodex GOS).

 

Přejeme vám pohodlný nákup a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

 

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. opravuje a kalibruje lékařské přístroje, mezi které patří tlakoměry a lékařské teploměry. Do nemocnic, ordinací a sociálních ústavů dodáváme zdravotnický materiál již od roku 1998.


© 1998 - 2024 KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.