Zásady měření TK

Tlakoměry OMRON

Tlakoměry CA-MI

Tlakoměry TENSOVAL

Tlakoměry KAWE

Pažní tlakoměry

Zápěstní tlakoměry



Hlavní partner projektu

Tip na vánoční dárek: Bezdotykový teploměr

08.11.2016

Hledáte vhodný a zároveň praktický dárek pro své příbuzné, který jim dáte pod stromeček? Máme pro vás tip na výborného pomocníka!
Tip na vánoční dárek: Bezdotykový teploměr

Bezkontaktní teploměr = praktický a rychlý pomocník

Tento dárek ve formě teploměru potěší každého člena rodiny. Babičku, dědečka, tetičky, mladé maminky, všechny. Každý si jistě pamatuje, jak otravné a zdlouhavé bylo měření rtuťovým teploměrem. Ta doba už je naštěstí dávno pryč!


Bezkontaktním teploměrem změříte hodnotu tělesné teploty do 3 vteřin! Nemusíte nemocného, který je po hlavu zabalen v dece rozbalovat a svlíkat, abyste mu teploměr zavedli. Stačí namířit na nemocného a máte změřeno.

 

Bezdotykový teploměr umí měřit více než jen tělesnou teplotu

Infra teploměr je také vhodný k rychlému měření teploty kojenecké láhve, dětské výživy nebo mléka, vody ve vaničce pro koupání miminka. Tyto funkce ovládá bezdotykový teploměr Infrafocus.

 

 

Hledáte jiný šikovný zdravotní přístroj do domácnosti?

Pro rodinu s malými dětmi můžeme doporučit kvalitní kojenecké odsávačky pro batolata a miminka (kojenecká odsávačka CLEANOZ) k odsávání hlenů a rýmy pro nejmenší děti.

 

Nebo snad máte v rodině mladého sportovce či studenta? Inhalace kyslíku mu pomůže rychle zmírnit únavu, navodit pocit větší energie a posílit organismus. K inhalaci je ideální přenosná kyslíková bombička je ideální pomocník!

Přejeme vám pevné zdraví a úspěšný nákup vánočních dárků!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. opravuje a kalibruje lékařské přístroje, mezi které patří tlakoměry a lékařské teploměry. Do nemocnic, ordinací a sociálních ústavů dodáváme zdravotnický materiál již od roku 1998.


© 1998 - 2024 KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.