Zásady měření TK

Tlakoměry OMRON

Tlakoměry CA-MI

Tlakoměry TENSOVAL

Tlakoměry KAWE

Pažní tlakoměry

Zápěstní tlakoměry



Hlavní partner projektu

Tonometry vám dodáme do 3 dní po celé ČR

04.09.2015

100 % našich ověřených zákazníků potvrzuje, že jim zboží dorazilo v pořádku!
Tonometry vám dodáme do 3 dní po celé ČR

Získali jsme prestižní certifikát Ověřeno zákazníky

Pokud si v našem e-shopu www.szo.cz zakoupíte tonometry nebo jiné lékařské přístroje jako například EKGodsávačky, oxymetry, inhalátory, zvlhčovače vzduchu či kyslíkové přístroje, můžete se spolehnout, že k vám zboží dorazí v pořádku. Tvrdí to 100 % našich ověřených zákazníků, díky kterým jsme získali prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.

Kvalitní certifikované lékařské přístroje

Naše společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. dodává zdravotnickou techniku a desinfekční prostředky nemocnicím, ordinacím, záchranářům a dalším soukromým i státním zdravotnickým institucím. Nabízíme služby již od roku 1998 a získané certifikáty potvrzují, že naše snaha je úspěšná. Provádíme kalibrace, revize, opravy lékařských přístrojů a také bezpečnostně technické kontroly zdravotnických prostředků (BTK) dle zákona 268/2014 Sb.

Osvědčené tonometry pro nemocnice i domácnosti

Pokud sháníte tlakoměr pro domácí měření tlaku krve anebo si chcete pořídit profesionální metrologicky ověřený tonometr, rádi vám pomůžeme vybrat ten správný typ měřícího přístroje.

Druhy tonometrů

Tonometry na paži jsou vhodné například pro všechny generace včetně seniorů, přičemž součástí tlakoměru na paži bývá manžeta se suchý zipem a spona pro snadné změření krevního tlaku. Velmi oblíbeným pažním tonometrem je hodinkový přístroj CA-MI se 3 manžetami a velkým ciferníkem. Dalším typem tlakoměrů jsou tonometry na zápěstí, které doporučujeme především pro aktivní jedince, sportovce, turisty i houbaře. Součástí tonometru na zápěstí bývá šikovné cestovní pouzdro. Pokud sháníte certifikované tlakoměry pro používání v nemocnicích a na klinikách, doporučujeme vám metrologicky ověřené a speciální tonometry.

Přejeme vám pohodlný nákup a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

 

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. opravuje a kalibruje lékařské přístroje, mezi které patří tlakoměry a lékařské teploměry. Do nemocnic, ordinací a sociálních ústavů dodáváme zdravotnický materiál již od roku 1998.


© 1998 - 2024 KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.