Zásady měření TK

Tlakoměry OMRON

Tlakoměry CA-MI

Tlakoměry TENSOVAL

Tlakoměry KAWE

Pažní tlakoměry

Zápěstní tlakoměry



Hlavní partner projektu

Zařizujete ordinaci? Máme pro vás potřebné zdravotnické vybavení!

08.02.2017

Budete otevírat novou ordinaci a hledáte spolehlivého dodavatele zdravotnické techniky? Velmi rádi vám pomůžeme s kompletním vybavením, neboť máme 17letou zkušenost s výrobou a prodejem nejkvalitnějších zdravotnických přístrojů.
Zařizujete ordinaci? Máme pro vás potřebné zdravotnické vybavení!

Od EKG k teploměru

Prodáváme pouze výrobky osvědčených světových značek, za jejichž kvalitu ručíme. V nabídce našeho e-shopu naleznete kompletní nabídku zdravotnické techniky – resuscitační přístroje, elektrokardiografy, fonendoskopy, teploměry i tlakoměry. Samozřejmě zajistíme i produkty pro běžný provoz ordinace, např. nejrůznější druhy dezinfekce.

Přesné tlakoměry pro každou ordinaci

Tlakoměry patří mezi nejpoužívanější lékařské přístroje. Dodáváme zdravotnickým zařízením všechny typy tonometrů. Nezáleží na tom, zda si vyberete rtuťové tonometry, hodinkové tlakoměry, tonometry bez rtuti nebo digitální tlakoměry. U všech vám garantujeme jejich spolehlivost a přesnost, a to jak u měření dospělých, tak dětí.

Speciální tonometr pro nejnáročnější provoz

Pro záchranáře a centrální příjmy máme speciální nabídku tonometrů v nerozbitném provedení. Tato verze tlakoměrů je odolná vůči rychlým pohybům a nárazům. Přístroje jsou vybaveny bytelným ciferníkem a nylonovou manžetou. Vynikající vlastností je odolnost proti vodě, což pochopitelně otevírá záchranářům další možnosti v používání.

Lékařské tlakoměry s certifikáty garantujícími kvalitu

Naše společnost vlastní osvědčení o registraci Českého metrologického institutu pro opravy a montáže lékařských tlakoměrů. Zároveň jsme splnili náročné podmínky a obdrželi certifikáty prestižní společnosti DET NORSKE VERITAS. Na všechny prodávané výrobky poskytujeme plný záruční a pozáruční servis a zároveň zajišťujeme pravidelnou odbornou kalibraci a metrologické ověření.

Přejeme vám hodně štěstí při zařizování vaší ordinace!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

 

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. opravuje a kalibruje lékařské přístroje, mezi které patří tlakoměry a lékařské teploměry. Do nemocnic, ordinací a sociálních ústavů dodáváme zdravotnický materiál již od roku 1998.


© 1998 - 2024 KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.