Zásady měření TK

Tlakoměry OMRON

Tlakoměry CA-MI

Tlakoměry TENSOVAL

Tlakoměry KAWE

Pažní tlakoměry

Zápěstní tlakoměry



Hlavní partner projektu

Děti potřebují zvláštní péči

13.02.2017

Máte-li doma malé děti, nebo miminko přibude do vaší rodiny během nejbližších měsíců, zkontrolujte, zda máte doma vše potřebné.
Děti potřebují zvláštní péči

Léčbu malých dětí zjednoduší speciální přístroje

V případě jakékoli pochybnosti, zda děti nejsou nemocné, se nejdříve zjišťuje tělesná teplota. Velkým pomocníkem jsou spolehlivé digitální teploměry. Ideální variantu představují bezdotykové teploměry, u kterých stačí přiblížit přístroj k čelu a do 3 vteřin se na přehledném displeji zobrazí přesný údaj o naměřené teplotě. Moderní bezdotykové teploměry nabízejí i řadu dalších funkcí, např. měření pokojové teploty i ověření teploty kojenecké láhve nebo vody ve vaničce.

Kojení bez potíží

Po příchodu z porodnice ocení každá maminka odsávačku mléka. Profesionální odsávačky mateřského mléka je snadné, efektivní a jemné. Pomůže nejen s vytvořením zásoby mléka, ale zároveň i přispěje k řešení běžných problémů spojených s kojením. Maminkám pravidelné odsávání uleví při nalitých prsech nebo popraskaných bradavkách.

Ideální vzduch v dětském pokoji i celém bytě

Příliš suchý vzduch vysušuje sliznice dýchacích cest a způsobuje řadu zdravotních problémů. Zvlhčovače vzduchu se v mnoha domácnostech používají běžně. Do dětského pokoje je však potřebné vybrat bezhlučný elektrický zvlhčovač vzduchu pro miminka.  Tyto přístroje se vyznačují absolutně tichým chodem, vysokou účinností a naprostou bezpečností. Během spánku je lze používat i tzv. nepřímé inhalaci.

I do domácnosti patří profesionální přístroje

Ať již vybíráte teploměr či odsávačku, volte z nabídky profesionálních zdravotnických přístrojů. Ve specializovaném eshopu naší společnosti koupíte přístroje určené pro lékařské použití. Díky ověřeným značkám světových výrobců garantujeme kvalitu všech dodávaných produktů. Zároveň vám na všechny zakoupené zdravotnické přístroje zajistíme plný záruční a pozáruční servis.

Přejeme vám pohodový den!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

 

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. opravuje a kalibruje lékařské přístroje, mezi které patří tlakoměry a lékařské teploměry. Do nemocnic, ordinací a sociálních ústavů dodáváme zdravotnický materiál již od roku 1998.


© 1998 - 2024 KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.