Zásady měření TK

Tlakoměry OMRON

Tlakoměry CA-MI

Tlakoměry TENSOVAL

Tlakoměry KAWE

Pažní tlakoměry

Zápěstní tlakoměry



Hlavní partner projektu

Tlakoměr pro ženy s preeklampsií

01.02.2016

Pokud hledáte spolehlivý a ověřený tlakoměr pro těhotné ženy, jednoznačně vám doporučujeme model Omron MIT Elite. Tento tlakoměr byl testován specialisty společnosti dabl®Educational Trust Limited a oficiálně doporučen všem těhotným ženám (včetně budoucích maminek trpících preeklampsií).
Tlakoměr pro ženy s preeklampsií

Sháníte spolehlivý tlakoměr pro měření krevního tlaku v těhotenství?

Pokud hledáte tonometr, který spolehlivě změří tlak těhotné ženě, jednoznačně vám doporučujeme model Omron MIT Elite. Tento tlakoměr patří mezi speciální tlakoměry, které jsou určené pro měření osob se zvláštním režimem životosprávy.

Tlakoměr Omron MIT Elite je doporučený také ženám s preeklampsií

Pokud těhotná žena trpí zdravotními komplikacemi: hypertenze, nucení ke zvracení, zvracení a zvýšená tvorba slin, může u ní být diagnostikována preeklampsie.

 

Specialisté ze společnosti dabl®Educational Trust Limited oficiálně doporučují všem těhotným ženám včetně těhotných s preeklampsií používat pro měření tlaku přístroj Omron MIT Elite. Přístroj prošel testováním techniky dabl®Educational Trust a získal výborné hodnocení při testování přesnosti naměřených hodnot systolického a diastolického krevního tlaku.

Výsledek testu: tlakoměr je doporučený pro těhotné i pro těhotné s pre-eclampsií

 

Věříme, že testování tlakoměrů a zveřejňování výsledků testů přinese prospěch milionům pacientů a pomůže snížit riziko infarktu.

 

William J. Rickard, ředitel dabl®Educational Trust Limited

Příznaky preeklampsie v těhotenství

Preeklampsie se projevuje těmito příznaky:

  • zvýšeným krevním tlakem (hypertenze)
  • otoky
  • přítomnost bílkoviny v moči

Preeklampsie začíná obvykle zvýšením krevního tlaku v 6.měsíci těhotenství a nálezem bílkoviny v moči. Jedinou léčbou preeklampsie je porod, který může být vyvolán dříve než v původně očekávaném termínu, případně je porod proveden císařským řezem.

Čekáte přírůstek v rodině? Tyhle zdravotní pomůcky by vám neměly doma chybět!

Tlakoměry

Pro rychlé a pohodlné domácí samoměření tlaku jsou vhodné digitální tlakoměry. Samozřejmě existuje ještě mnoho dalších druhů a typů tlakoměrů. Pokud se v množství nabízených modelů a značek měřících přístrojů nevyznáte, kontaktujte specialisty společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o na emailu krasny@szo.cz. Rádi vám pomůžou s výběrem tlakoměru, který bude vyhovovat vašim potřebám.

Teploměry pro děti i dospělé

Kdo má miminko či malé dítě a nemá doma teploměr, ten to od manželky pěkně schytá! V každé domácnosti byste měli mít lékařský teploměr, abyste mohli snadno a rychle kontrolovat tělesnou teplotu dětí (i svou teplotu). V oblibě jsou aktuálně moderní bezdotykové teploměry nebo digitální teploměry.

Odsávačky rýmy

Jestliže vaše malé děti trápí rýma a nachlazení, pomůže vám dětská nosní odsávačka CLEANOZ. Tato odsávačka pro malá miminka byla vyvinuta lékaři (specialisty ORL) na pomoc novorozencům, kojencům a malým dětem. Spolehlivě odsává hleny z nosu mininek a uvolňuje dýchací cesty. Kojenecká odsávačka je vhodná k domácímu používání. Jde o výrobek na baterie, takže jej můžete používat i venku na procházce nebo při jízdě autem.

Odsávačka mateřského mléka

Doma se vám může také hodit ODSÁVAČKA MATEŘSKÉHO MLÉKA. Oceníte ji v případě, že se dítě pouští matčina prsu a nechce sát mléko. Tato odsávačka je schváleným zdravotnickým prostředkem vhodým na novorozenecká a porodnická oddělení nemocnic i k používání v domácnosti.

Dětské inhalátory

Kromě nachlazení a rýmy se u dětí můžeme setkat s různými dýchacími obtížemi. V těchto případech může dětem pomoci inhalace. Pro tyto účely doporučujeme osvědčené dětské inhalátory se zajímavým příslušenstvím, kterého se děti nebudou bát. Jako příklad můžeme uvést kompresorový nebulizátor SPEEDYMED, který má tvar zeleno-žluté želvy nebo inhalátor CA-MI pro nejmenší děti s voňavou maskou ve tvaru zvířátka.

 

Mezi dětské inhalátory řadíme také inhalátor PICONEB pro děti trpící LARYNGITIDOU a dýchacími obtížemi. Kompresorový inhalátor PICONEB je vybavený mikronebulizátorem, dětskou maskou pro malé děti, maskou pro větší děti, dýchacím náustkem, speciálním nosním nástavcem a propojovací hadičkou. Dalším z řady dětských inhalátorů je AEROSOLOVÝ INHALÁTOR AEROKID pro malé děti trpící laryngitidou a dýchacími obtížemi.

 

Přehled dalších zdravotnických pomůcek naleznete na stránce zdravotní pomůcky.

Přejeme vám i vašim dětem pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

 

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. opravuje a kalibruje lékařské přístroje, mezi které patří tlakoměry a lékařské teploměry. Do nemocnic, ordinací a sociálních ústavů dodáváme zdravotnický materiál již od roku 1998.


© 1998 - 2024 KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.